Hoppa till huvudinnehållet

Stulna mopeder återbördade efter ingripande av privatperson

Publicerad:
Reporter Ove Rydh
Ove Rydh
ove.rydh@provinstidningen.se
Tjuvarna tog sig in genom ett litet fönster och stal två mopeder ur ett garage på Storgatan i Bengtsfors. Nu är mopederna återfunna.
Tjuvarna tog sig in genom ett litet fönster och stal två mopeder ur ett garage på Storgatan i Bengtsfors. Nu är mopederna återfunna. Foto: Conny Hultgren

En rådig privatperson konfronterade fyra personer som drog på två mopeder på Granåsvägen i Bengtsfors på söndagskvällen. Mopederna stals för en dryg vecka sedan ur ett garage på Storgatan.

Natten till måndagen i förra veckan drabbades två grannar av inbrott i sitt gemensamma garage på Storgatan i Bengtsfors. Nu har mopederna återfunnits.

Mopeder stals vid inbrottet på Storgatan – tjuv tog sig in genom smalt fönster

I söndags vid 18-tiden uppmärksammade en privatperson de stulna mopederna som drogs fram av sammanlagt fyra personer. När privatpersonen konfronterade dem sprang alla fyra från platsen.

Privatpersonen tog hand om mopederna, låste in dem hos sig och kontaktade polisen.

Mopederna ska inom kort återbördas till sin rättmätige ägare.

Tjuvarna tog sig in i garaget på Storgatan genom att krossa rutan till ett litet fönster och åla sig in.

Artikeltaggar

BengtsforsBrott, lag och rättInbrottMopederStorgatan

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.