Hoppa till huvudinnehållet

Benjamin medverkar i Talang: “Det blir en duett med mig själv”

Publicerad:
Benjamin Bryntesson medverkar i fredagens avsnitt av Talang, i TV4.
Benjamin Bryntesson medverkar i fredagens avsnitt av Talang, i TV4. Foto: Privat

På fredag gör Benjamin Bryntesson, från Billingsfors, entré i tv-rutan. Då medverkar han som sitt alter ego, Jane The Dragqueen i TV4:s Talang.

– Det var en väldig upplevelse, säger han.

Benjamin Bryntesson är än en gång aktuell. För några veckor sedan rapporterade Dalslänningen om när han besökte i QX-galan. Nu är det återigen dags för honom att inta strålkastarljuset, men denna gång i tv-programmet Talang, som spelades in i Stockholm, i oktober förra året.

– Det var en väldig upplevelse. Att få se hur hela produktionen är uppbyggd. Det är ju en helt annan upplevelse att vara där jämfört med att se det på tv, säger han.

Han fortsätter:

– Jag hade en jätteproffsig makeup-artist som fixade mig, jag ville knappt ta bort sminket på kvällen. Det var väldigt roligt att få vara med i en sådan professionell produktion måste jag säga.

På fredag blir det dragshow i tv, då intar Benjamin Bryntesson, alias Jane The Dragqueen, rampljuset i Talang där han kommer framföra ett sångnummer.
På fredag blir det dragshow i tv, då intar Benjamin Bryntesson, alias Jane The Dragqueen, rampljuset i Talang där han kommer framföra ett sångnummer. Foto: Privat

Hur det hela gick och vad han exakt kommer framföra håller han hemligt. Men han avslöjar att hans audition innehåller sång. En annorlunda variant dessutom, han ska nämligen sjunga duett - med sig själv.

– Det blir en duett med mig själv som tolv år, så mycket kan jag säga, säger han.

Programmet sänds klockan 20.00 på fredag, i TV4.

Artikeltaggar

Benjamin BryntessonBillingsforsDalslänningenGalorMusikNöje/KulturQXSångStockholmTVTV4

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.