Hoppa till huvudinnehållet

Holmedals Travklubb först ut i Årjäng

Publicerad:
Björn Martinsson
redaktion@dalslanningen.se
Good Express och Håkan Olsson avslutade bra som trea efter att suttit bra bit nere i fältet från sina dubbla tillägg.
Good Express och Håkan Olsson avslutade bra som trea efter att suttit bra bit nere i fältet från sina dubbla tillägg. Foto: Björn Martinsson

Bygdetraven/Istraven har inletts och först ut 2023 var Holmedals Travklubb med åtta lopp på agendan.

Två ponnylopp, tre kallblodslopp och tre varmblodslopp kördes denna lördag i fint vinterväder med två minusgrader och en väl preparerad bana.

Ponnyloppen gick till Hilda III och Linnea Karlsson i Kat.A medan Slätthans Fantasy och Emilia Lohman tog hem Kat.B.

Segrarna i kallblodsloppen blev Nytomt Amira och Håkan Halvordsson, Remlov och Kristian Lindberg samt Tö och Olle Nilsson.

Varmblodsloppen fick sina vinnare i Perfect Order och Daniel Schutzer, Mazeppa och Kristian Lindberg samt i avslutningen Mellby Howlit och Selma Lindberg.

Bra avslutning i sista loppet av Edshästen Good Express som inkom som trea efter att suttit en bra bit nere i fältet från sina dubbla tillägg. Good Express kördes av Årjängs Håkan Olsson.

En trevlig dag och en honnör till de aktiva Travklubbarna i Västra Värmland som ser till att travsporten lever ute i bygderna. En av de mycket aktiva är just Holmedals Travklubb som såg till att tävlingarna genomfördes på ett fint sätt.

Artikeltaggar

Daniel SchützerHolmedalKarriärKristian LindbergMellbyOlle NilssonSnöTravÅrjäng

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.