Hoppa till huvudinnehållet

Ägarbyte för gård i Dals-Ed

Publicerad:

Fastigheten på adressen Eds-Sannerud 150 i Dals-Ed har fått en ny ägare.

Sven Oskar Tobias Galle, 30, har fått fastigheten som gåva av Sven Åke Svensson. Överföringen blev klar i januari 2023. Gården innehåller ett hus med en boyta på 92 kvadratmeter, 1 hektar betesmark, 39 hektar skogsmark (samt ett skoglig impediment) och åkermarker på 6 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 234 kvadratmeter på fastigheten.

Artikeltaggar

Bostad och byggenDals-Eds kommunEdFastighetsaffärerVästra Götalands län

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.