Hoppa till huvudinnehållet

REPLIK: Ska man gå till Bengtsfors?

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Du kommuninvånare som inte skriver ditt namn, det kanske tar 10 minuter till Bengtsfors ifrån Skåpafors med bil. Men längst bort i Laxarby tar det minst 15 min till. Och säg då att vissa utav oss föräldrar som nu har barnen på förskolan I Skåpafors dessutom jobbar i Åmål. Ska man då först åka till Bengtsfors för att lämna barn?!? Föräldrar som nu också t om har 1 bil, som då går till jobb tidigt på morgonen. Ska då den andre föräldern som då kanske jobbar på Rexcell eller jobbar hemifrån GÅ till Bengtsfors fram och tillbaka med barn? Det tar själv i rask takt ca 45 min dessa 5-6 km med barn mellan 1-6 år minst 3 timmar. Går ju liksom ingen kollektivtrafik som passar. Ska vi då behöva flytta för att få servicen som vi dessutom betalar dyrt för att ha nära.

INSÄNDARE: Tar bara tio minuter till Bengtsfors

Om man ska tänka ekonomiskt så kostar bränslet ganska mycket också nuförtiden och sen ska man tänka på miljön.

Barnens bästa och värdegrund finns inte i detta idiotiska beslut. För då hade detta inte ens kommit på tanken!

Så du kommuninvånare som tycker att vi föräldrar klagar, har med garanterat inga små barn själv!

Johanna

Artikeltaggar

BarnBengtsforsBeslutKollektivtrafikLaxarbyRexcellServiceSkåpaforsTrafik