Hoppa till huvudinnehållet

Vad har du för förhoppningar inför det nya året?

Publicerad:
Sara Eldh, Bengtsfors. - Att det ska bli normalläge igen när det gäller priser på mat, el och bränsle, covid och så vidare.
Sara Eldh, Bengtsfors. - Att det ska bli normalläge igen när det gäller priser på mat, el och bränsle, covid och så vidare. Foto: Britt-Marie Erlandsson
Linus Magnusson, Billingsfors. - Jag hoppas att priset på diesel ska gå ner, det är väldigt dyrt.
Linus Magnusson, Billingsfors. - Jag hoppas att priset på diesel ska gå ner, det är väldigt dyrt. Foto: Britt-Marie Erlandsson
Jessica Thorsson, Ed. - Oj, det var ingen lätt fråga. Jag har ingen aning. Jo, att min familj och alla mina vänner får vara friska. Att alla jag känner ska må bra.
Jessica Thorsson, Ed. - Oj, det var ingen lätt fråga. Jag har ingen aning. Jo, att min familj och alla mina vänner får vara friska. Att alla jag känner ska må bra. Foto: Britt-Marie Erlandsson
Rudiger Möhrke, Nössemark. - Att jag och min familj får vara friska och jag hoppas att kriget i Ukraina tar slut det här året.
Rudiger Möhrke, Nössemark. - Att jag och min familj får vara friska och jag hoppas att kriget i Ukraina tar slut det här året. Foto: Britt-Marie Erlandsson
Jessica Snahr, Säffle. - Jag har en förhoppning om att människor ska börja se varann. Jag hörde så sent som idag om en tant som låg på marken och hade ramlat och alla bara gick förbi. Jag tycker att vi nu mer än någonsin behöver hjälpa varandra, när läget är som det är.
Jessica Snahr, Säffle. - Jag har en förhoppning om att människor ska börja se varann. Jag hörde så sent som idag om en tant som låg på marken och hade ramlat och alla bara gick förbi. Jag tycker att vi nu mer än någonsin behöver hjälpa varandra, när läget är som det är. Foto: Britt-Marie Erlandsson

Artikeltaggar

BengtsforsBillingsforsCoronavirusetDieselElNössemarkTrafikVård och omsorg

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.