Hoppa till huvudinnehållet

Bjuder på julbord och gemenskap

Publicerad:
På julafton kommer det att serveras julmat i missionskyrkans serveringsvåning.
På julafton kommer det att serveras julmat i missionskyrkans serveringsvåning. Foto: Henrik Holmberg / TT

Alla har inte en familj att fira julen med och några kanske inte har möjlighet att ordna firande hemma. Då finns det i år möjlighet att på julafton äta julbord och ha gemenskap i serveringsvåningen på Bengtsfors Missionskyrka.

Marinko Aleksic kommer att servera mat från restaurang Rosellmagasinet med hjälp av David och Anna Larsson med flera. Det utlovas också sång och musik så julstämning blir det med all sannolikhet. Firandet pågår mellan 13 och 15.30 på julafton och det behövs ingen föranmälan.

Artikeltaggar

Anna LarssonBengtsfors MissionskyrkaJulMarinko AleksicMusikRestaurangerRosellmagasinetSång

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.