Hoppa till huvudinnehållet

Gård i Ödskölt tas över av nya ägare

Publicerad:

Fredrik och Gun Emelie Margareta Hellgren, 28 och 24 år, boende på Nacken Rönningen i Ödskölt har köpt lantbruksfastigheten på adressen Nacken Rönningen 1 i Ödskölt av säljaren Ann Maria Söderqvist och Eva Sofia Sjötun.

Köpesumman blev 2 550 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i november 2022. Gården innehåller ett hus med boyta på 88 kvadratmeter, 10 hektar skogsmarker och 4 hektar åkermark. Även en ekonomibyggnad på 230 kvadratmeter står på fastigheten.

Artikeltaggar

Bengtsfors kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands länÖdskölt

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.