Hoppa till huvudinnehållet

Tomten fortsatt saknad – tomtemor väntar i släden

Publicerad:
Reporter Helena Lindgren
Helena Lindgren
helena.lindgren@dalslanningen.se
På måndagsmorgonen saknas fortfarande tomten som under natten till söndagen försvann från kullen vid Edsgärdet. Nu sitter tomtemor i släden och väntar på att han ska komma tillbaka.
På måndagsmorgonen saknas fortfarande tomten som under natten till söndagen försvann från kullen vid Edsgärdet. Nu sitter tomtemor i släden och väntar på att han ska komma tillbaka. Foto: Privat

Den tomte som försvann natten till söndagen från sin släde på kullen vid Edsgärdet är fortfarande borta. Det är inte bara Edsborna som saknar sin tomte – tomtemor har nu tagit plats i släden och väntar på sin skäggige man.

Under måndagen var den tomte som natten till söndagen spårlöst försvann från sin pyntade släde på kullen vid Edsgärdet, Dals-Eds kommun fortfarande borta.

EFTERLYSNING: Man med röd luva och tjock mage saknas – misstänker kidnappning

AMI (enheten för arbetsmarknad och integration) som är kreatörerna bakom den fina juldekorationen, saknar dock inte bra idéer.

På måndagsmorgonen hade istället tomtemor tagit plats i släden i väntan på att tomtefar ska dyka upp.

Artikeltaggar

ArbetsmarknadDals-Eds kommunEdsgärdetJulNöje/Kultur

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.