Från läsarna: Jubilarer i Steneby församling

Familj
PUBLICERAD:
Stående från vänster: Margareta Hansson, Carleric Eriksson, Britt-Marie Eriksson, Gun-Britt Gustavsson, Rolf Holmedahl, Sven Pettersson, Jan Mörk, Christina Wassenius, Eila Kainulainen. Stittande från vänster: Karl-Gustav Johannesson, Rosa Halvordsson, Linnéa Gustavsson, Birgit Svensson, Barbro Halvordsson.
Den 11 november dukades till kalas Steneby församlingshem och vi fick möjlighet att träffas och fira jubilarer i församlingen.

Vi firade med landgång, tårta, musik och berättelser om musiken av Helena Olsson och tal av diakoniassistent Eva Torger Malvila. Christina Wassenius som tidigare varit kyrkoskrivare i församlingen höll tal och berättade historien om hur traditionen uppstod att fira församlingens jubilarer med kalas. En trevlig tradition som pågått sedan 80-talet. Tal hölls också av Sven Pettersson. Det blev en trevlig stund tillsammans med samtal och delande av stort och smått.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.