Hoppa till huvudinnehållet

SILLYBLOGGEN: Bengtsfors IF värvar norsk anfallare

Publicerad:
Foto: Johan Lindahl/Pontus Nordwall

Fotbollssäsongen 2023 är redan igång, men än så länge jagar de lokala klubbarna tillskott till sina lagbyggen. I Dalslänningens sillyblogg kommer vi under årets gång att uppdatera er på smått och gott från lokalfotbollen, som de senaste övergångarna, nya tränarjobb, provträningar eller kontraktsförlängningar.

Du kan också kommentera eller tipsa om övergångar i chattfunktionen nedan:

Artikeltaggar

DalslänningenFotboll

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.