Hoppa till huvudinnehållet

Namn och grafisk profil klar: ”Vi vill fira med Öppet hus”

Publicerad:
Projektgruppen för Open Wood, Dals Långed : Kacper Adam, Mikael Sandqvist, och Marc Hoogendijk
Projektgruppen för Open Wood, Dals Långed : Kacper Adam, Mikael Sandqvist, och Marc Hoogendijk Foto: Marc Hoogendijk

Open Wood. Samtidigt som möbel- och inredningsbranschens testbädd i Dals Långed börjar ta form har den nu också fått ett namn. Samt en grafisk profil.

– Nu när projektet har sin egen grafiska profil är det som att verksamheten har fått ett ansikte, och en identitet, säger projektledaren Mikael Sandqvist som vill fira det med ett Öppet hus.

– Open Wood ska vara ett forum och labbmiljö för alla aktörer inom den svenska möbel- och inredningsbranschens hela värdekedja. Genom vår verksamhet vill vi bidra till att öka kunskapen kring den cirkulära omställningen och stötta branschen på resan mot en mer hållbar produktion och konsumtion, säger Mikael Sandqvist, projektledare för Open Wood.

– Att nu kunna presentera oss med namnet Open Wood känns verkligen bra och summerar de kärnvärden vi vill verka efter, öppenhet och tillgänglighet, säger han.

Öppet hus

Projektet Open Wood, som är tänkt att bli en egen verksamhet när projekttiden är slut, håller, som Dalslänningen tidigare berättat, på att byggas upp i tidigare Rexcells lokaler i Dals Långed. Torsdagen 24 november blir det också Öppet hus i lokalerna för att fira att verksamheten nu fått ett namn.

– Open Wood och Mötesplats Steneby hoppas att många är nyfikna på vad som händer i de gamla Duni Rexcell-lokalerna och kommer och säger hej, säger projektledaren.

Mötesplats Steneby är projektägare av Open Wood, i samverkan med HDK-Valand Campus Steneby.

Artikeltaggar

Anders LindgrenBarnDals LångedDesignDuniHögskolan för design och konsthantverkMötesplats StenebyNöje/KulturRexcellSkola och utbildningStenebyUtbildningUtställningarVästra Götalandsregionen

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.