Hoppa till huvudinnehållet

Tränaren stannar nästa säsong: ”Känns inspirerande”

Publicerad:
Eds FF:s damlag tränar inför division 3-premiären. Pär Johansson.
Eds FF:s damlag tränar inför division 3-premiären. Pär Johansson. Foto: Johan Lindahl

Eds FF slutade trea i damtrean den gångna säsongen. Efter säsongsavslutningen skulle tränaren Pär Johansson fundera på framtiden. Nu har han tänkt färdigt.

– Det känns väldigt roligt att få fortsatt förtroende, säger han.

Eds FF satte punkt för säsongen med sen förlust: ”Väldigt nöjd”

I säsongens avslutande match blev det förlust med 1–3 borta mot Munkedal. Trots det slutade Eds FF på tredje plats i division 3-tabellen. Ett facit föreningen var nöjt med efter att man tappat ett gäng etablerade spelare under säsongen.

Efter säsongsavslutningen hade tränaren Pär Johansson en förfrågan om en fortsättning att ta ställning till. Nu har han funderat färdigt.

– Det känns väldigt roligt att få fortsatt förtroende från föreningen och tjejerna. Vi kommer att ha en yngre men större trupp i år vilket känns inspirerande. Jag är väldigt glad att ledarstaben i övrigt är intakt och att det kanske är ytterligare någon på väg in, säger Pär Johansson.

44-åringen tog över som tränare inför säsongen, efter att Henrik Olsson valde att sluta efter en säsong.

Artikeltaggar

BarnEds FFFotbollTräning

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.