Hoppa till huvudinnehållet

REPLIK: Mycket riktigt tråkigt att Baldersnäsjoggen blev inställd

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar till Nummer 361

INSÄNDARE: Sorgligt att Baldersnäsjoggen ställs in

Tackar ödmjukast för att ni är återvändande besökare till Baldersnäs, alltid trevligt och uppskattat när gäster besöker oss och parken. Det är mycket riktigt tråkigt att Baldersnäsjoggen blev inställd i år.

DLIK är arrangör av Baldersnäsjoggen och är de som tar beslut om huruvida de ska arrangera ett evenemang eller inte och även vilket datum som sätts. Vi på Baldersnäs herrgård har ett mycket bra samarbete med DLIK och nedan ett citat från en av arrangörerna till oss efter din insändare

“Jag vill bara poängtera att jag/DLIK inte har någon kritik mot er utan tycker att det skötts på ett bra sätt genom alla år”

Baldersnäs och parken är till för allmänheten och vi har verkligen glatt oss åt att ha Baldersnäsjoggen här i så många år och det är en fin tradition. Att arrangörerna nu väljer att ställa in arrangemanget är mycket tråkigt för vi ser verkligen värdet i samarbetet med DLIK.

Baldersnäs upplåter parken kostnadsfritt till DLIK och vi har medverkat genom att ha service till medverkande med att ha öppet i Café Allé med fika och även haft grillar igång och då har det funnits mackor och korv med bröd till deltagare och publik och priset på korv har aldrig överstigit 25 kr.

En löparmiddag som du föreslår är något som DLIK får fundera över och diskutera med oss.

Vi driver även ett företag med hotell/restaurang och har mycket bröllop vilket vi också måste ta hänsyn till och som med alla företag är det viktigt att se till alla kunder/gäster/evenemang.

Susanne Björk Jensen

VD Baldersnäs herrgård

Artikeltaggar

BaldersnäsBaldersnäs herrgårdInsändareParkerSusanne Björk Jensen