Hoppa till huvudinnehållet

Mordmisstänkt kvar i häktet –åklagare får mer tid igen

Publicerad:
Reporter Helena Lindgren
Helena Lindgren
helena.lindgren@dalslanningen.se

Den man i 40-årsåldern som på sannolika skäl är misstänkt för att ha mördat en man i Stigen är fortfarande kvar i häktet. Åklagaren Carin Pedersen har idag återigen beviljats mer tid för att väcka åtal.

– Utredningen är inte klar. Det finns fler förhör att hålla och vi inväntar fortfarande resultat från den tekniska undersökningen, säger Carin Pedersen.

Det saknas också ett slutligt yttrande från Rättsmedicinalverket.

Åklagaren begärde förlängd åtalstid under tisdagen. Efter förhandling i tingsrätten blev det klart att Carin Pedersen får fram till och med den 22 november att väcka åtal.

Läs också

Tre män i är nuläget misstänkta för mord efter den händelse i september då en man avled i Stigen. Två av de misstänkta greps samma kväll som händelsen inträffade och den tredje mannen två dagar senare.

Mannen i 40-årsåldern är häktad och nekar till brott. De två andra – en man i 60-årsåldern och en i 30-årsåldern – är på fri fot men fortfarande misstänkta för brott.

Artikeltaggar

BrottBrott, lag och rättFörhörHäktningarMordStigenÅklagareÅtal

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.