Hoppa till huvudinnehållet

Tre mål av Daniel Blom när Färgelanda vann

Publicerad:
Färgelanda IF vann mot Borås City FC
Färgelanda IF vann mot Borås City FC

Daniel Blom stod för ett målkalas när Färgelanda besegrade Borås City i division 1 västra Götaland herr i futsal med 8-5 (2-1). Hela tre mål gjorde Daniel Blom, synnerligen viktigt för Färgelandas trepoängare.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Jesper Karlsson, Alexander Kofoed Hansson, Jacob Löf, Erik Stensson och David Sundström.

– Matchen var ruggig! Vi spelar riktigt bra och Borås City är ett riktigt bra lag med så matchen var nog riktigt rolig att se för publiken. Tretton mål trots mycket fina räddningar av framför allt Henrik Albinsson i vårt lag. En del Virkes skott på båda lagen. Daniel Blom tre mål säger väl allt? Hela laget gör en bra match idag faktiskt! Men de klart att Blom och Målvakt Henke kan få en extra stjärna av mig idag efter alla mål och räddningar, kommenterade Färgelandas tränare Linus Karlsson efter matchen.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. Färgelanda tog nu sin första seger och Borås City är helt utan poäng efter tre spelade matcher.

Fredag 11 november 19.15 spelar Färgelanda borta mot Nol.

Artikeltaggar

Borås City FCDivision 1 västra GötalandFärgelanda IFFärgelanda SporthallFutsal

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.