Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till gård i Ödskölt – pris: 4 850 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av lantbruksfastigheten Ivägsholm 1:6 i Ödskölt är nu klar.

Nya ägare blir Monika och Wolfgang Davids från Geilenkirchen, Tyskland som köper fastigheten av Per Svante och Ingrid Annika Jenefeldt. Gården innehåller ett hus med en boyta på 97 kvadratmeter, skogsmarker på 11 hektar och betesmarker på 6 hektar. På fastigheten står även en ekonomibyggnad på 260 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i oktober 2022 och priset blev 4 850 000 kronor.

Strax över en kilometer därifrån såldes i somras ett hus, på Amliden 10. Där såldes ett 100 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 695 000 kronor.

Artikeltaggar

Bengtsfors kommunBostad och byggenFastighetsaffärerVästra Götalands länÖdskölt

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.