Hoppa till huvudinnehållet

Här är företagen som skapats i vårt område senaste månaden

Publicerad:

Nyfiken på företag som startats i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från månaden som gått.

AB Pixlogs Pallcentraler i Sverige

AB Pixlogs Pallcentraler i Sverige startades av Leif Perlinger och Sofia Perlinger. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Aktiebolaget ska bedriva handel samt tillverkning av pallemballage samt trading av detsamma mellan företag med tillhörande logistik mellan pallcentralerna i landet, även uthyrning av personal, därmed idka förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 4:e oktober 2022.

AB Tre A

AB Tre A bildades av Håkan Alexandersson och Ing-Marie Alexandersson 25:e oktober 2022. Företaget ska verka inom "Företaget ska utföra reparationer av båtmotorer, oljepumpar, ventiler och maskiner på raffinaderier, bilmotorer, uthyrning av personal samt bedriva handel med djurartiklar, elektronik, hushållsartiklar, fiskeartiklar, leksaker, makeup, mobiltillbehör, lampor, tavlor och vaser.".

Aktiebolaget Firma Irma

Aktiebolaget Firma Irma startades av Ola Andersson och Espen Oliver Hansen. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Företaget kommer bedriva konsultverksamhet inom affärs- och verksamhetsutveckling samt projektledning. I tillägg kommer även snickeritjänster att erbjudas för tillverkning av möbler.". Företaget blev registrerat 3:e oktober 2022.

Fagra Gårdar AB

Fagra Gårdar AB startades av Emma Andersson, Johan Andersson och Marie Andersson. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Äga och förvalta lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 30:e september 2022.

Googinbazar

Googinbazar startades av Syed Kashif Raza. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Företaget ska bedriva e-handel med datorelektronik, hälsa, heminredning, köksredskap, parfymer, kosmetika, sport och fritid, leksaker, kläder, maskeradkläder, skor och bildelar.". Företaget blev registrerat 30:e september 2022.

Inez Vintage

Inez Vintage startades av Caroline Anderberg. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Företaget skall bedriva handel med begagnade inredning och husgeråd.". Företaget registrerades 27:e oktober 2022.

Mea Socionomkonsult AB

Mea Socionomkonsult AB bildades av Malin Schön och Fredrik Lund 18:e oktober 2022. Företaget ska verka inom "Bolaget ska bedriva konsultverksamhet genom att hyra ut socionomer till kommunala och privata verksamheter. Bolaget ska även kunna äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.".

Nordic Utbildning Utveckling Center

Nordic Utbildning Utveckling Center startades av Huan Ma. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Konsultuppdrag ifrån kinesiska företag och universitet. Gäller ge information hur studenter på svenska universitet och hur företaget köper uppdragsutbildningen för anställda ifrån svenska universitet och högskolan. Hjälpa dom teckna avtal inom internationell utbyte.". Företaget registrerades 27:e oktober 2022.

Örbackas Kennel

Örbackas Kennel startades av Margareta Behrns. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Företaget ska bedriva kennel i hemmet. Företaget driver även en frisörverksamhet för hundar Företaget har hundkurser och viss verksamhet med Terapihund.". Företaget blev registrerat 20:e oktober 2022.

Progesi

Progesi startades av Stephan Beckmann. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom byggnadssäkerhet.". Företaget registrerades 20:e oktober 2022.

Red Velvet Konditori

Red Velvet Konditori startades av Rimma Melnikova. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Företaget ska driva en restaurangverksamhet inom konditori.". Företaget registrerades 22:a oktober 2022.

Rogers Hesse Consulting

Rogers Hesse Consulting bildades av Dawn Pauline Rogers-Gonzales 4:e oktober 2022. Företaget ska verka inom "Tillverkning och montering av kretskort i elektroniska styrsystem samt kablage med gängse tillbehör för tillverkningsindustrin och industrimaskiner. Reparation av kretskort och elektroniska styr system som helhet. Utveckling och konsulterande tjänster inom samma område samt därmed förenlig verksamhet.".

Service Place Årjäng AB

Service Place Årjäng AB startades av Mandy Jacob och Ralf Sven Brasser. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Bolaget ska tillhandahålla redovisningstjänster och tekniska tjänster så därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 5:e oktober 2022.

S. Forsberg Holding AB

S. Forsberg Holding AB startades av Stefan Forsberg och Susanne Johansson. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Att förvalta och äga värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 17:e oktober 2022.

Stora Bodane Entreprenad

Stora Bodane Entreprenad bildades av Kristofer Mörnsjö 19:e oktober 2022. Företaget ska verka inom "Företaget ska utföra gräv och markarbeten till både privatpersoner och företag.".

Sweet Clean

Sweet Clean startades av Mohamad Snoubar. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Bolaget skall utföra uppdrag avseende lokal- och inventarier vård, fönsterputs och rengöringsmedel samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget blev registrerat 14:e oktober 2022.

Tvåstad Taxi

Tvåstad Taxi startades av Ahmad Masoud. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Företaget ska bedriva Taxi verksamhet.". Företaget blev registrerat 13:e oktober 2022.

Wilja Style AB

Wilja Style AB startades av Åsa Henriksson, Pernilla Adamsson, Patrik Adamsson och Tomas Henriksson. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Bolaget skall bedriva handel med begagnade möbler, inredning och husgeråd samt husstyling.". Företaget registrerades 20:e oktober 2022.

Wrisman Energi AB

Wrisman Energi AB bildades av Ted Wrisman och Per Wrisman 20:e oktober 2022. Företaget ska verka inom "Bolaget skall bedriva konsultverksamhet såsom tillverkning inom metallindustrin och energiproduktion.".

Artikeltaggar

Nya företagNäringsliv

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.