Hoppa till huvudinnehållet

FILM: Laserdome satte färg på höstlovet – lång kö till aktiviteten

Publicerad:
Reporter Conny Hultgren
Conny Hultgren
conny.hultgren@dalslanningen.se
Laserdome stod på höstlovsprogrammet under måndagen.
Laserdome stod på höstlovsprogrammet under måndagen. Foto: Conny Hultgren

Det var lång kö till höstlovsaktiviteten laserdome i Bengtsfors sporthall på måndagen. Inne i sporthallen lyste de infraröda signalerna över golv och väggar och de unga deltagarna sprang mellan olika skydd.

Laserdome är ett spel som går ut på att deltagarna försöker få så många poäng som möjligt genom att skjuta på motståndarna. Två lag åt gången spelade mot varandra.

Levi Stenegren, Harry Landberg, Charlie Hellström och Jamie Hansson pustade ut vid sina cyklar efter att ha spelat klart sin omgång.
Levi Stenegren, Harry Landberg, Charlie Hellström och Jamie Hansson pustade ut vid sina cyklar efter att ha spelat klart sin omgång. Foto: Conny Hultgren

Dalslänningen fick en liten pratstund med de unga deltagarna Levi Stenegren, Harry Landberg, Charlie Hellström och Jamie Hansson när de pustade ut vid sina cyklar efter att ha spelat klart sin omgång.

– Det var kul att springa runt och skjuta. Vapnet var lite tungt. Annars var det roligt. Vi får se om vi går på någon mer höstlovsaktivitet, kanske roblox, säger de fyra killarna.

Roblox och brädspel

Höstlovsfirarna kunde spela laserdome under två tillfällen på måndagen. De yngre (10-14 år) vid lunchtid och de äldre (12-19 år) på eftermiddagen.

Laserdome går ut på att hitta skydd och skjuta på motståndarna.
Laserdome går ut på att hitta skydd och skjuta på motståndarna. Foto: Conny Hultgren

På måndagen stod även skapa pärlplattor, prova på skytte och medelgympa på höstlovsprogrammet.

Under tisdagen fortsatte höstlovsveckan med roblox, badminton/bordtennis och gör ditt eget brädspel.

Det var lång kö in till programpunkten laserdome i sporthallen på måndagen.
Det var lång kö in till programpunkten laserdome i sporthallen på måndagen. Foto: Conny Hultgren

Artikeltaggar

BengtsforsMotion och hälsa

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.