Hoppa till huvudinnehållet

Billingsfors vann uddamålsseger mot Olsäter

Publicerad:
Olsäters SK förlorade mot Billingsfors IBK
Olsäters SK förlorade mot Billingsfors IBK

Billingsfors vann en målmässigt jämn match borta mot Olsäter i division 3 Värmland herr i innebandy på fredagen. 7-8 (3-4, 0-3, 4-1) slutade matchen.

Billingsfors tränare Patrick Erlandsson kommenterade matchen:

– Den andra perioden avgjorde matchen då vi är stabila bakåt och sätter chanserna framåt. I sista perioden blir vi för passiva och slår bort bollar framåt i fel lägen men vi reder ut det och får med oss tre poäng.

I första perioden var det Billingsfors som var starkast. Laget vann perioden med 3-4.

Billingsfors startade andra perioden bäst och gick från 3-4 till 3-7 genom mål av Leo Josefsson, Alex Holm och Arvid Svensson. Olsäter hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-1 men Billingsfors kunde hålla undan och vinna matchen med 8-7.

Olsäters Ragnar Clarström stod för tre mål och ett assist och Emil Pettersson gjorde tre mål och totalt fyra poäng. Billingsfors Joakim Enoksson gjorde två mål och totalt tre poäng och Arvid Svensson gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Olsäter har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Billingsfors har tre vinster och två förluster. Det här var Billingsfors andra uddamålsseger.

För tabellens utseende betyder det här att Olsäter ligger på sjätte plats medan Billingsfors har fjärdeplatsen.

Billingsfors tar sig an Karlskoga IBF U i nästa match hemma fredag 11 november 20.00.

Artikeltaggar

Billingsfors IBKDivision 3 VärmlandInnebandyOlsäters SK

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.