Hoppa till huvudinnehållet

Dubbelseger för Anders Berger i finalen

Publicerad:

Anders Berger tog två segrar vid finalen för den racinghistoriska cupen i Falkenberg tillika final i riksmästerskapet för historisk racing.

Anders fick återigen kämpa hårt mot de båda danska bröderna Per och Mads Leth Sörensen, men denna gång kämpade han ned dem och vann totalt! Anders har kört åtta av årets tio tävlingar och han har tagit fem segrar. Tyvärr har han brutit de tre andra loppet vilket gjorde att han slutade på tredje plats i sin klass i år. Anders supportades som vanligt av sina trogna mekaniker Thomas Johansson, Per-Olof Eliasson och Jan-Olov Karlsson.

Artikeltaggar

Anders BergerFalkenbergMotorsportRacing

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.