Hoppa till huvudinnehållet

Från läsarna: Tipspromenad i Billingsfors

Publicerad:

I söndagens tipspromenad i Billingsfors var det 29 vuxna och 5 barn som gick när PRO arrangerade. Bland de vuxna vann Pontus Nordwall på elva rätt och han var närmare än tvåan Lisbeth Alfredsson som hade samma antal rätt- Trea blev Margaretha Nordwall. I barnklassen vann Alfred Blüme före Svea Nieminen och Zeth Melleby. Övriga barn var Leon Melleby och Arvid Nieminen där alla barn fick en godispåse. Nästa helg är det Mics gym som har tipspromenaden.

//Billingsfors IK

Artikeltaggar

BillingsforsBillingsfors IKMotion och hälsaPROTipspromenader

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.