Dop den 1 oktober

Familj
PUBLICERAD:

Den 1 oktober döptes Jack Ulf Lars i Dals-Eds kyrka, son till Mikael och Lovisa Brekke. Kusinerna Corinne Brekke och Hilma Blom bar processionskorset. Fadder Johanna Brekke läste evangeliet om Jesus och barnen, fadder Julia Karlsson hällde upp dopvattnet och kusinen Annie Karlsson tände dopljuset. Kusinerna Thelma, Hilma och Annie framförde sångerna Lilla snigel, Himmelbit, Blinka lilla stjärna och Gud som haver. Psalmer som sjöngs var Tryggare kan ingen vara och Du vet väl om att du är värdefull. Stein Markman spelade och Malin Henriksson döpte.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.