Problem med telefonväxeln: ”Reparatör på väg”

Samhälle
PUBLICERAD:
Telefonväxeln i Bengtsfors kommun ligger nere på grund av strömavbrottet.
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
Strömavbrottet har orsakat problem i Bengtsfors kommuns telefonväxel. En reparatör är på väg för att åtgärda felet.

Det strömavbrott som råder i Bengtsfors har orsakat störningar i Bengtsfors kommuns telefonväxel. Det gör att det kan vara problem med både inkommande som utgående samtal.

– Strömavbrottet har påverkat telefonin på något sätt så det är något i växeln om har gått sönder. Men det är en reparatör på väg som ska åtgärda problemet, säger Sofia Magnusson, kommunikationssamordnare i Bengtsfors kommun.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.