Hoppa till huvudinnehållet

Är du ung? Då läser du Dalslänningen gratis!

Publicerad:
Reporter Sofie Borg
Sofie Borg
sofie@dalslanningen.se
Är du ung kan du läsa alla nyheter på Dalslänningen helt gratis.
Är du ung kan du läsa alla nyheter på Dalslänningen helt gratis. Foto: Daniel Johansson

Unga i Dalsland ska kunna ta del av de lokala nyheterna.

Därför är en digital prenumeration på Dalslänningen gratis för dig som är mellan 16 och 25 år.

Vad händer med Strömkullegymnasiet, vilka nya regler gäller egentligen för A-traktorer, vad heter paret som tagit över älgparken i Ed nu igen och tog sig Färgelanda upp i division 4?

Det som är praktiskt med en lokaltidning är att väldigt mycket information finns samlat på samma ställe. Det är grejen med lokalmedia, vi har koll på vad som händer för att du som läsare ska kunna få koll på vad som händer.

Vi tycker att det är viktigt att unga dalslänningar har tillgång till lokala nyheter och vi på tidningen vill såklart ha in fler unga läsare. Därför är nyheterna på Dalslänningens sajt och app nu helt gratis för alla mellan 16 och 25 år.

Erbjudandet hittar du här.

Artikeltaggar

DalslänningenNyheter

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.