Hoppa till huvudinnehållet

Dals Långed förlorade borta mot IFK Åmål 2

Publicerad:
IFK Åmål vann mot Dals Långeds IK
IFK Åmål vann mot Dals Långeds IK

Dals Långed förlorade bortamatchen mot IFK Åmål 2 i division 6 Dalsland herr i fotboll på söndagen. 2-0 (1-0) slutade matchen.

– Vi gör ändå en bra match ikväll, skapar flera bra lägen och lyckas stänga ner Åmål väldigt bra under större delen av matchen. Vi har utvecklats bra under året och är väldigt nöjda med vår säsong trots att vi inte samlat värst många poäng i år och har skapat något som vi kan jobba vidare med kommande säsong för att lyckas ännu bättre, kommenterade Dals Långeds tränare Jonas Halvorsson.

Matchen var mållös till IFK Åmål 2 tog ledningen efter en halvtimmes spel, genom Abdiasis Elmi Muhumed. Anton Bergmark ökade IFK Åmål 2:s ledning med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

IFK Åmål 2 har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Dals Långed har en vinst och fyra förluster.

Serien är nu färdigspelad. IFK Åmål 2 slutar på femte plats, och Dals Långed på åttonde plats.

Artikeltaggar

Dals Långeds IKDivision 6 DalslandFotbollIFK ÅmålÖrnäsvallen

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.