Är du ung? Då läser du Dalslänningen gratis!

Nyheter
PUBLICERAD:
Är du ung kan du läsa alla nyheter på Dalslänningen helt gratis.
Foto: Daniel Johansson
Unga i Dalsland ska kunna ta del av de lokala nyheterna. En digital prenumeration på Dalslänningen är därför gratis för dig som är mellan 16 och 25 år. Och du som är mellan 25 och 30 år får ordentlig rabatt på priset.

Vad händer med Strömkullegymnasiet, vilka nya regler gäller för A-traktorer, vad heter paret som tagit över älgparken i Ed nu igen och tog sig Färgelanda upp i division 4?

Det som är praktiskt med en lokaltidning är att väldigt mycket information finns på samma ställe. Det är grejen med lokalmedia, vi ska ha koll på vad som händer för att läsarna ska kunna få koll på vad som händer.

Vi tycker att det är viktigt att unga dalslänningar har tillgång till lokala nyheter och vi på tidningen vill såklart ha in fler unga läsare. Därför är nyheterna på Dalslänningens site och app nu helt gratis för alla mellan 16 och 25 år. Är du mellan 25 och 30 betalar du bara 49 kronor per månad.

Erbjudandet hittar du här.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.