Hoppa till huvudinnehållet

Föreningsnytt: Tipspromenad i Billingsfors

Publicerad:

Efter flera år uppehåll på grund av pandemin kunde man i söndags återigen ha tipspromenad i Billingsfors. Billingsfors IK var arrangör och starten gick vid deras klubbstuga.

Det var 22 vuxna och nio barn som tog sig runt banan. Bland de vuxna så blev Bettan Utter etta med 10 rätt, tvåa blev Anders Wessman på 9 rätt och trea Helena Wessman på 8 rätt. Barnen hade en bokstavsjakt och alla som deltog fick en godispåse.

Nästa söndag är det dags ingen med Billingsfors för Alla som arrangör.

//Billingsfors IK

Artikeltaggar

Familj

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.