Hoppa till huvudinnehållet

Föreningsnytt: SPF Valbo

Publicerad:

Förra måndagen hade SPF Valbo sitt månatliga möte. Denna gång på Blanketorpet strax utanför Färgelanda. Blanketorpet är en hembygdsgård som drivs och förvaltas av Södra Valbo Hebygdsförening, för övrgt en av landets äldsta hemygdsförening. Ordföranden Kerstin Sandell berättade för deltagarna om gårdens historia fram till dagens dato. Föreningen har ökat sitt medlemsantal och medlemsåldern har sjunkit. Man satsar på många aktiviteter bland annat på inriktning på unga och barn. Kerstin Sandell tog sedan SPF s medlemmar på en tipspromenad med frågor med anknytning till gården. Månadsmötet avslutades sedvanligt med kaffe och lotterier.

Sture Tegenfeldt

Artikeltaggar

BlanketorpetFamiljFärgelanda

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.