REPLIK: Vi har redan prövat med dåligt resultat

Insändare
PUBLICERAD:

Vi tror att de Socialdemokratiska väljarna är kloka och inte går på de blå dunsterna om att låna ut sin röst till Moderaterna.

Det räcker inte med att byta färg på M-loggan till rött för den mörkblå tonen skiner igenom ändå. Vi har ju ofrivilligt provat på att låna ut rösten i vår kommun under några år när den undertecknande vilden har suttit på ett S-mandat men röstat med Moderaterna i varenda fråga.

Nedläggning av Kolaregården, ja till avtal med Mellerud där den demokratiska kontrollen är minimal, nej till att ge de anställda vettiga semesterperioder eller arbetsskor. Ja listan kan göras lång. Och alla skarpa Moderata förslag på riksplanet som är skadliga för arbetarna ska vi inte prata om för då räcker inte tidningen till.

Socialdemokraterna i Bengtsfors kommun

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.