Hoppa till huvudinnehållet

VIDEO: Sju snabba frågor till toppnamnen – tror de på liv i rymden?

Publicerad:

Dalslänningen ställde sju snabba frågor till de fem partiernas toppnamn i Färgelanda kommun. Är de för ett tredje juridiskt kön? Vad gör de den 12 september, alltså dagen efter valdagen? Och tror de på liv i rymden? Se svaren i spelaren nedan.

Artikeltaggar

Ann BlombergCenterpartietDalslänningenFärgelandaJörgen AnderssonKenneth CarlssonLiberalernaLinda JanssonModeraternaPolitikSocialdemokraternaSverigedemokraternaUlla BörjessonVal 2022

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.