Hoppa till huvudinnehållet

Bäckefors äntligen segrare igen

Publicerad:
Bäckefors vann mot Mellerud 2
Bäckefors vann mot Mellerud 2

Spelarna i Bäckefors fick äntligen njuta av en seger igen, efter 2-1 (1-1) hemma mot Mellerud 2. Segern var den första efter fem matcher i rad utan seger i division 5 Dalsland herr i fotboll.

– Stort beröm på lagets insats och inställning. Vi lyckades vända ett tidigt underläge, något vi inte lyckats med ännu denna säsongen. Vissa spelare höjde sig rejält idag. Det känns skönt att en bra laginsats äntligen ger utdelning. Viktiga tre poäng nu när vi ser framåt, kommenterade Bäckefors tränare Pelle Norlin.

Ludvig Andersson och Johan Jensen gjorde målen för Bäckefors, medan Jonatan Lundgren nätade för Mellerud 2.

Bäckefors har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Mellerud 2 har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Bäckefors andra uddamålsseger den här säsongen.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Mellerud 2 är på sjätte plats.

Lördag 20 augusti 15.00 spelar Bäckefors borta mot Tösse.

Artikeltaggar

Bäckefors IFBäckevallenDivision 5 DalslandFotboll

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.