Hoppa till huvudinnehållet

Vandaliserade nyrenoverad parksoffa

Publicerad:
Någon eller några har roat sig med att vandalisera en av parksofforna i Centralparken, Bengtsfors. Soffan var nyrenoverad och nymålad när parkförvaltningen satte ut den i våras. Nu fick de hämta in den och renovera på nytt för att sedan placera ut den igen. På gångvägen intill fanns dessutom krossat glas som togs om hand.
Någon eller några har roat sig med att vandalisera en av parksofforna i Centralparken, Bengtsfors. Soffan var nyrenoverad och nymålad när parkförvaltningen satte ut den i våras. Nu fick de hämta in den och renovera på nytt för att sedan placera ut den igen. På gångvägen intill fanns dessutom krossat glas som togs om hand. Foto: Britt-Marie Erlandsson

Artikeltaggar

BengtsforsCentralparken BengtsforsSamhälleVandalisering

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.