Hoppa till huvudinnehållet

Här är de bästa platserna att följa loppet från – kolla in kartan

Publicerad:
Reporter Helena Lindgren
Helena Lindgren
helena.lindgren@dalslanningen.se
I Skåpafors finns en av flera platser där publiken kan komma de tävlande riktigt nära.
I Skåpafors finns en av flera platser där publiken kan komma de tävlande riktigt nära. Foto: Henrik Lundbjörk

När startskottet för Dalsland Kanotmaraton smäller imorgon finns det goda möjligheter att som publik följa loppet. Vädret ska vara toppen och aldrig förr har det funnits så bra chanser att se deltagarna på nära håll som i år. Spana in kartan och var det är bäst att stå för att på bästa sätt heja på de tävlande.

Linda och Martin kör kanotmaran för 19:e gången: ”Lite dårskap”

Artikeltaggar

BengtsforsFritid och livsstilKanot

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.