Hoppa till huvudinnehållet

Jakob Skoglund Olsson poängräddare för Ed

Publicerad:
Åsebro spelade lika mot Ed
Åsebro spelade lika mot Ed

Åsebros Axel Olsson gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Ed i division 4 Bohuslän/Dalsland herr. I andra halvlek jobbade sig Ed in i matchen, och kvitterade genom Jakob Skoglund Olsson. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

– En konstig match på en svårspelad plan. Vi kommer inte upp i någon högre nivå och gör en ganska skral prestation, främst i första halvlek. Något bättre i andra. Vi skapar en hel hög bra lägen men gör tyvärr bara ett mål. Även Åsebro borde nog gjort mer mål på sina chanser. En match vi borde vunnit, kommenterade Eds lagledare Niklas Johansson.

Åsebro har två segrar, två oavgjorda och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Ed har två vinster, en oavgjord och två förluster.

Det här betyder att Ed ligger på tredje plats i tabellen, och Åsebro är på åttonde plats.

I nästa match möter Ed Högsäter hemma på fredag 12 augusti 19.00.

Artikeltaggar

Åsebro IFDivision 4 Bohuslän/DalslandEds FFFotbollRudevi IP

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.