INSÄNDARE: Grattis till en av Sveriges trevligaste ställplatser

Fritid och livsstil
PUBLICERAD:
Lilla Stigen är en av Sveriges trevligaste ställplatser, menar insändarskribenterna.
Foto: Helena Lindgren

Grattis Dalsland, grattis STIGEN för att ni fått en av Sveriges trevligaste ställplatser för husbilar. Denna ställplats heter ”Lilla Stigen”, och drivs av trevliga ägare som har börjat få liv i turistnäringen och göra något för lokalbefolkningen och dess ungdomar. Inte bara ställplats utan ett stort loppis och secondhand som lockar mycket besökare.

Sedan att de även har café med uteplatser vid den lilla sjön är väldigt trevligt.

Så en stor eloge till de som stöttar att vi husbilsåkare kan få komma till sådana här platser i vårt vackra Sverige Vi hoppas att ni utvecklar er ställplats ytterligare, för sådana som ni behövs i denna tid som nu är.

Så ni i detta landskap som ännu inte besökt Lilla Stigen, gör det. ni kommer inte bli besvikna. Och glöm inte badkläderna vid fint väder.

Kortspelande 4-gänget

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.