Dop den 30 juli

Familj
PUBLICERAD:

Lördag 30/7 döptes under stor tillslutning i Dals-Eds kyrka TOWA Linnea, dotter till Linus Orrhult och Mimmi Murad, från Motala.

Värdpar vid dopet var Mona-Lisa och Sture Orrhult, Ed, faddrar Maria Razai, Märsta, Erika Jabler, Göteborg, Randa Razay El-deblad, Motala. I gudstjänsten sjöng Erika Jabler och Anton Orrhult till gitarr. Korset bars av Immanuel Razai, Märsta, dopvattnet hälldes upp av Mario Razai, Märsta, dopljuset tändes och lämnades av Anton Orrhult.

Kantor Eva Nilsson spelade ingångsmusik och i Psalmerna 21 och 787, kyrkvaktmästare var Carl-Henrik Hagelberg och doppräst Henrik Flemberg.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.