Hoppa till huvudinnehållet

Tonåring anhållen misstänkt för våldtäkt av äldre kvinna

Publicerad:
En pojke under 18 år är gripen och anhållen misstänkt för våldtäkt efter den händelse som inträffade i Ed igår vid lunchtid.
En pojke under 18 år är gripen och anhållen misstänkt för våldtäkt efter den händelse som inträffade i Ed igår vid lunchtid. Foto: Johan Nilsson/TT

En pojke under 18 år blev under fredagen gripen och anhållen misstänkt för den våldtäkt som ska ha inträffat i Ed under torsdagen, då en äldre kvinna blev överfallen i hemmet.

Det var under fredagen som en minderårig pojke kunde gripas av polisen och sedan bli anhållen misstänkt för den våldtäkt som ska ha inträffat runt lunchtid under torsdagen i Ed.

En äldre kvinna ska ha blivit överfallen och våldtagen i hemmet. Enligt polisens hemsida ska pojken och den äldre kvinnan inte känna varandra sedan tidigare.

Ingen misstänkt eller gripen efter överfall mot äldre kvinnaÄldre kvinna uppges ha blivit våldtagen i hemmet

Kvinnan fördes till sjukhus under torsdagen och ska idag fredag vara hemma igen. Hon har under dagen förhörts av polisen.

Det är oklart hur tonåringen ställer sig till brottsmisstanken.

Artikeltaggar

Brott & blåljusEdÖverfallVåldtäkt

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.