Hoppa till huvudinnehållet

REPLIK: Det är inte moderaterna jag jobbar för

Publicerad:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar till Stig Bertilsson.

INSÄNDARE: Sex partier i Bengtsfors överens – det sjunde sätter sig på läktaren

Du har fått hack i skivan Stig, du upprepar detta i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Jag vet inte om du har svårt att förstå att vi är olika partier, olika ideologier, olika arbetssätt och därav olika budgetarbete.

Jag minns mycket väl år 2020 då vi vice ordföringar i tekniska -, sociala - och utbildningsutskottet "fick vara med". Vi var mestadels på Odeon p.g.a pandemin och jag minns också mycket väl att jag som vice ordförande i tekniska utskottet framförde både tankar och idéer bl.a inom räddningstjänstens område.

Men möjligen är ditt minne något selektivt Stig.

Jag har svårt att se den stora lyckan med att alla sitter runt bordet och enas om budgeten, som tack får alla med nån liten hjärtefråga i budgeten. Att du lyckats charma in Vänsterpartiet i din M-fålla är obegripligt för mig, men det får stå för dem.

Vi socialdemokrater är inte så lättcharmade, våra budgetförslag är noga utarbetade av både KS-grupp, styrelse och medlemsmöten.

Att M är missnöjd med detta gör mig inget, det är inte M jag jobbar för.

Christina Lundqvist ordf Socialdemokraterna i Bengtsfors kommun

Artikeltaggar

BengtsforsInsändarePolitikStig BertilssonVal 2022