Dop den 9 juli

Familj
PUBLICERAD:

Den 9 juli döptes Oskar Anton Valter i Dals-Eds kyrka, son till Daniel Spjut och Hanna Pettersson. Oskars fadder Jonna Jonasson läste evangeliet om Jesus och barnen, fadder Sebastian Hallberg hällde upp dopvattnet och Oskars mamma Hanna tände dopljuset. Oskars bror Malte med vänner sjöng sångerna Imse vimse spindel och Klappa händerna. Psalmer som sjöngs var Tryggare kan ingen vara och Gud som haver barnen kär. Rodhe Andersson framförde sången Älska mig. Dopet förrättades av Malin Henriksson.

Den 9 juli döptes Elisa Amanda i Dals-Eds kyrka, dotter till Kim Norbäck och Cecilia Leander. Elisas fadder Christoffer Alfsén bar processionskorset, läste evangeliet om Jesus och barnen och tände dopljuset. Fadder Linn Havenström hällde upp dopvattnet och framförde sångerna Kärleksvisan, En värld full av liv och Till dig. Psalmer som sjöngs var Lilla barn och Du vet väl om att du är värdefull. Rodhe Andersson spelade och Malin Henriksson döpte.

Lördagen den 9 juli döptes Signe Cornelia Josefin i Ärtingen , vid Ärtemarks kyrka. Hon är dotter till Marcus och Fredrika Marsell, och lillasyster till Nicolina.Hennes faddrar är Emma Jansson och Mikael Torstensson. Dopförättare var Elisabeth E. Radovic.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.