Föreningsnytt: PRO Bengtsfors

Familj
PUBLICERAD:

Onsdagen den 22 juni åker PRO Bengtsfors tillsammans med SPF Seniorerna på en resa till Sillebua museum på Klädesholmen. Ett fika stopp fick det bli på Sundby Säteri där vi också fick tillfälle att vandra runt i deras örtträdgård.

Ett 30-tal pensionärer intog sedan Sillebuas museum där vi fick en mycket bra guidad tur, där det gavs det tillfälle att köpa matjessill till midsommarlunchen.

Nu var det dags att resa vidare till Skärhamn och Vatten Restaurang & Kafé för att inta en god lunch, efter lunchen gavs det tillfälle att besöka Nordiska Akvarell museet, en del resenärer valde att promenera runt i sjöbodarna eller på bergen runt museet. Sista stoppet var på Två Fröknar där vi shoppade och tar en eftermiddags fika, efter denna heldag sätter sig 30 trötta pensionärer i bussen för att återvända till Bengtsfors.

Eva-Lena Axelsson

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.