Vigsel Midsommardagen

Mänskligt
PUBLICERAD:

Midsommardagen, den 25 juni, vigdes Kajsa Andersson och Viktor Jonsson i Stavnäs kyrka.

De gick in till en femtämmig a capella – brudmarsch. Manda och Livia Fjellström som var brudnäbbar gick före dom. Vigselgudstjänsten fortsatta sedan, fylld av vacker musik framförd av brudparets släkt och vänner , och när någon av de många psalmerna sjöngs tog de gäster som kunde olika stämmor så hela församlingen kändes som en stor kör. Brudparet är bosatta i Göteborg, men brudgummen är bördig från Torrskog. Vigselförättare var Elisabeth E. Radovic´.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.