Hoppa till huvudinnehållet

Flera lokala pallplatser på O-ligan i Bengtsfors

Publicerad:
Hilda Fredriksson (vänster) tog Stigsökarnas bästa placering, en fjärdeplats i D12-klassen under O-ligans tredje deltävling i Bengtsfors. Linnea Fredriksson och Olivia Granli deltog i inskolning samt motionsklasser. Isabella Flink blev femma i D12-klassen. och August Flink blev sexa i H10.
Hilda Fredriksson (vänster) tog Stigsökarnas bästa placering, en fjärdeplats i D12-klassen under O-ligans tredje deltävling i Bengtsfors. Linnea Fredriksson och Olivia Granli deltog i inskolning samt motionsklasser. Isabella Flink blev femma i D12-klassen. och August Flink blev sexa i H10.

Tidigare i juni arrangerade Stigsökarna den tredje deltävlingen av O-ligan i Bengtsfors, där flertalet pallplaceringar bärgades av områdets klubbar.

Försommarkvällen visade sig från sin bästa sida när Stigsökarna arrangerade den tredje deltävlingen i O-ligan. I en skogsglänta vid Huvudgingen blev det en kväll fylld av glädje, spänning, och gemenskap.

Hemmaklubben Stigsökarna hade åtta löpare löpare i tävlingsklasserna och ytterligare tolv i inskolning och motionsklasserna. Hilda Fredrikssons fjärdeplats i D12 som bästa resultat.

Åmåls OK briljerade med flera pallplatser och fina resultat. Men tätt bakom var Eds SK områdets näst bästa klubb. På plats hade man 44 löpare i olika klasser. Suveräne Joel Gustafsson vann igen i H12-klassen medan William Lännhult tog hem H14, Jack Mattsson blev tvåa i H10 och Albert Mattsson trea i samma klass. Amanda Johansson vann D10-klassen och Agnes Malm blev trea i D12.

Högsäterklubben OK Skärmen hade 18 löpare till start, med en andraplats i D10 genom Ellie Samuelsson som bästa resultat. Neo Johansson blev trea i H12 och Patricia Eriksson trea i D10.

Wilma Oskarsson deltog i inskolningsklass, Arvid Olsson blev sjua i H14 och Emil Oskarsson sjua i H10.
Wilma Oskarsson deltog i inskolningsklass, Arvid Olsson blev sjua i H14 och Emil Oskarsson sjua i H10.

Artikeltaggar

Åmåls OKBengtsforsEds SKO-liganOK SkärmenOrienteringStigsökarna

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.