Hoppa till huvudinnehållet

Elsa Drottz det stora utropstecknet för HEF Valbo

Publicerad:
HEF Valbo vann mot Eds FF U
HEF Valbo vann mot Eds FF U

HEF Valbo besegrade Eds FF U hemma i division 4 Dalsland dam i fotboll med 6-1 (2-1). Men mycket snack handlade om Elsa Drottz – som gjorde ett hattrick för HEF Valbo. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Meja Jonsson 2 och Emelia Olsson, enda målskytt för Eds FF U blev Klara Kjellberg.

– Den första halvleken är inte bra från vår sida men vi gör 2-1 målet precis i slutsekunderna och det är väldigt viktigt. I andra halvlek kommer vi ut som ett nytt lag och kör över Ed. Hela laget gör en jättematch och speciellt Matilda Ahlbom som ligger bakom allt i anfallsväg, tyckte HEF Valbos ledare Lars-Åke Larsson, efter matchen.

Det här innebär att HEF Valbo nu har åtta segrar i följd.

HEF Valbo har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Eds FF U har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att HEF Valbo är i fortsatt serieledning, med 24 poäng efter åtta matcher, och Eds FF U på femte plats med sju poäng.

I nästa match möter HEF Valbo Tösse borta på söndag 26 juni 16.00. Eds FF U möter Åsebro söndag 14 augusti 16.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 4 DalslandEds FF UFotbollHEF Valbo BKÖdeborgsvallen

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.