Hoppa till huvudinnehållet

Tre mål av Elsa Drottz när HEF Valbo vann

Publicerad:
Åsebro förlorade mot HEF Valbo
Åsebro förlorade mot HEF Valbo

Elsa Drottz stod för ett hattrick när HEF Valbo besegrade Åsebro på bortaplan i division 4 Dalsland dam i fotboll med 4-1 (2-0). Emelia Olsson gjorde också ett mål för segrarna, målet för Åsebro gjordes av Josephine James Tisell.

– Vi gör en riktigt stark laginasats där hela laget förtjänar överbetyg. Vi är väldigt svårstoppade när vi får igång vårt passningsspel med den speed vi har i laget. Sandra Drotz visade med sitt lugn och positiva ledarskap hur mycket hon betyder. Gör man tre mål som Elsa Drotz skall man också ha extra plus, kommenterade HEF Valbos ledare Lars-Åke Larsson.

Serieledande HEF Valbo tog sin sjätte seger i rad i serien, medan Åsebros efter fyra raka segrar nu förlorade.

Åsebro har fyra vinster och en förlust på de senaste fem matcherna.

I nästa match möter HEF Valbo Bengtsfors hemma på söndag 12 juni 16.00.

Artikeltaggar

Division 4 DalslandFotbollHEF Valbo BKRudevi IP

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.