Insändare: Hur insatta är S-politikerna?

Insändare
PUBLICERAD:

Johnny Eliassons uttalar sig i Dalslänningen 24 maj om bolagisering av fastigheter. Johnny ställer frågan ”Ska Bengtsforshus ta hand om fastigheter där det bedrivs skola och äldreomsorg?” och sedan så undrar Johnny vilka kunskaper Bengtsforshus har för sådana verksamheter.

Då Bengtsforshus idag och sedan evinnerlig tid tillbaka äger alla fastigheter i kommunen där äldreboende finns så ska det nog gå väldigt bra. Det skall även gå bra att hantera fastigheter där skola ska bedrivas. Tekniska hanterar ju skollokalerna idag och inte är de inne och lägger sig i utbildningen, lika lite som Bengtsforshus som fastighetsägare bedriver vård på äldreboende.

Som läsare av tidningen så undrar man ju hur pålästa och insatta politiker Socialdemokraterna i Bengtsfors har?

Förvånad och undrande

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.