Hoppa till huvudinnehållet

Syskonpar tog guld i DM

Publicerad:
Reporter Johan Lindahl
Johan Lindahl
johan.lindahl@dalslanningen.se
Agnes Karlsson, Mio Modh, Katarina Östberg, Lovisa Östberg Lindqvist, Ola Mattsson,  Sofia martinsson, Paula Svensson,  Max Johansson, Elliot Hellner, Anette Trudvold, Zakarias Östberg Lindqvist.

Inte med på bilden: Finn Kristiansen, Christopher Wennberg, Oskar Hengvoss
Agnes Karlsson, Mio Modh, Katarina Östberg, Lovisa Östberg Lindqvist, Ola Mattsson, Sofia martinsson, Paula Svensson, Max Johansson, Elliot Hellner, Anette Trudvold, Zakarias Östberg Lindqvist. Inte med på bilden: Finn Kristiansen, Christopher Wennberg, Oskar Hengvoss Foto: Privat

I bowling-DM i Uddevalla regnade medaljerna över Edsbowlarna. Syskonen Zakarias och Lovisa Lindqvist tog guld i de båda ungdomsklasserna, medan klubben tog ytterligare ett guld, två silver, och två brons med sig hem till Dalsland.

Elliot Hellner, Oskar Hengvoss, Max Johansson, Mio Modh och Zakarias Lindqvist kom till start i ungdomsklassen för pojkar Zakarias Lindqvist tog guldet och Mio Modh fick med sig bronset till Ed. Agnes Karlsson och Lovisa Östberg Lindqvist spelade ungdomklassen för flickor. Lovisa Östberg Lindqvist tog guldet och Agnes Karlsson tog silvret. Därmed tog båda syskonen Zakarias och Lovisa hem guldmedaljer.

I damklassen kom Paula Svensson, Sofia Martinsson, Anette Trudvold och Katarina Östberg till start för Edsbowlarna. Den förstnämnda var mycket nära guldet men slutade på en andra plats och fick silver. Katarina Östberg tog brons i damklassen.

Sofia Martinsson och Paula Svensson tog guld i tvåmanna.

Zakarias Lindqvist, Ola Mattsson, Christopher Wennberg och Finn Kristiansen startade även i herrklassen men utan större framgångar.

Artikeltaggar

BowlingEdZakarias Lindqvist

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.