Hoppa till huvudinnehållet

Mållöst när Eds FF U tog emot Tösse

Publicerad:
Eds FF U spelade lika mot Tösse
Eds FF U spelade lika mot Tösse

Tisdagens möte på SJB Arena blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget Eds FF U eller gästande Tösse lyckades få till det i avsluten, och premiären i division 4 Dalsland dam i fotboll slutade mållös, 0-0.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Tösse med 1-0.

Nästa motstånd för Eds FF U är Kroppefjäll/Frändefors. Lagen möts söndag 24 april 13.00 på Brunnsvallen.

Artikeltaggar

Division 4 DalslandEds FF UFotbollSJB ArenaTösse IF

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.