Dalslänningen försenad i snön – buden kämpar – e-tidningen öppen

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
I Bengtsfors liksom på flera andra håll föll mycket snö som tidningsbuden hade att kämpa mot. På en villagata gled bilen ned i en slänt, men allt löste sig efter en stund utan skador.
Foto: Morgan Malmberg
Nattens snöoväder i Dalsland fick sin kulmen just under kvällen när Dalslänningen skulle delas ut i brevlådorna. Det har lett till att många inte fått sin tidning under fredagsmorgonen. E-tidningen som kan läsas på nätet är dock öppen för alla.

Men NWT Direkts flitiga bud kämpar på i snön under fredagen och förhoppningen är att de flesta ska få sin tidning. Om än senare under dagen.

– Vi jobbar på sakta för säkerhetens skull, och hoppas nå de flesta som inte fått sin tidning under dagen, säger Morgan Görlin vid NWT Direkt, vars bud delar ut Dalslänningen till de flesta läsare i Dalsland.

I Bengtsfors, Färgelanda och Dals-Ed var det fortfarande många gator och vägar som var svårframkomliga även under morgonen, men buden jobbar på för att få ut tidningen, även om det säkert blir vissa läsare som blir utan.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.