Vårmarknaden i Alltorp är tillbaka

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
En rad hantverk kommer att finnas i Alltorp under helgen.
Foto: Göran Gustafsson
Efter ett års uppehåll, på grund av pandemin, återkommer i helgen Vårmarknaden i Alltorps gamla tingshus.

Drygt 30 hantverkare kommer att vara på plats med sina alster, det blir kaffeservering och guidning av lokalerna på övervåningen.

– Vi hann precis ha vår vårmarknad när corona bröt ut för två år sedan så det var bara förra året vi hade uppehåll, säger Louise Klang som är engagerad i guidningarna och glad att arrangemanget är tillbaka.

Så här jobbar Dalslänningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.